09 224 58 61 - Lostraat 20 - 9880 AALTER vhv@radionmail.be

Betaling

Derde betaler

Indien u bent aangesloten bij een Belgische mutualiteit, dan werken wij met het derde betalerssysteem. Dit wil zeggen dat u na het onderzoek enkel nog het remgeld en supplement (niet terugbetaalde gedeelte) ter plaatse moet afrekenen. De betaling van het onderzoek zelf regelen wij rechtstreeks met de mutualiteit achteraf.

Indien u niet bent aangesloten bij een Belgische mutualiteit, of indien uw aansluiting even is onderbroken, dan dient u het volledige bedrag te betalen na het onderzoek. Afhankelijk van de situatie krijgt u dan eventueel een getuigschrift mee van de radioloog, waarmee u achteraf bij uw mutualiteit kan gaan. Indien u verzekerd bent in het buitenland krijgt u ook een bewijs van betaling, waarmee u eventueel bij uw verzekering het geld kan terugvragen.

Betaalsystemen

– U kan cash betalen

– U kan met Bancontact, Maestro en Payconiq betalen

Wij aanvaarden GEEN Proton, Visa en Mastercard.

Conventiestatus

De radiologen zijn niet toegetreden tot het Nationaal akkoord tussen artsen en ziekenfondsen. Indien u geen verhoogde tegemoetkoming heeft, zal u dus meestal een supplement worden aangerekend. Wij hanteren eerlijke tarieven en zijn daar open over. U wordt op voorhand geïnformeerd over de kostprijs van het onderzoek.